У початок

KLO подвоїть кошти від «Пального люті» до Дня Києва

Мережа АЗК KLO подвоїть усі зібрані 25 та 26 травня кошти в рамках благодійної ініціативи «Пальне люті». Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«До Дня Києва KLO передасть удвічі більше коштів на допомогу ЗСУ. У святковий вікенд 2 грн з кожного літра пального Ventus 95 і Ventus дизель буде спрямовано на придбання дронів для ССО», – йдеться у прес-релізі мережі АЗК.

Як повідомляв enkorr раніше, ініціатива «Пальне люті» стартувала у вересні 2023 року. За правилами проєкту, 1 грн з кожного літра Ventus йде на благодійну мету.

Як повідомляють у компанії, загалом протягом дії благодійної ініціативи зібрано вже понад 12 млн грн. До Дня Києва KLO вирішили подвоїти всі зібрані за святковий вікенд кошти.

«АЗК KLO розташовано переважно в Києві й Київській області, тому День Києва – зазвичай для KLO особлива дата. Вважаємо, що зараз найкраще привітання – це збільшувати донати і допомогу ЗСУ», – стверджують у прес-службі KLO.

Також у подарунок киянам KLO удвічі збільшить знижки на пальне й покупки у маркеті. У ці дні гості KLO отримають подвійний кешбек бонусами – 3 грн/л за заправку бензином і дизелем, 2 грн/л за заправку газом, а також 4% за товари з магазину на АЗК.

Необхідна умова – бути зареєстрованим у застосунку KLO.  При цьому акція не поширюється на індивідуальні пропозиції й спецумови.

Довідка enkorr

Наразі під брендом KLO працює понад 70 АЗК у столиці й Київській, Житомирській, Чернігівській, Чернівецькій і Львівській областях. Комплекси забезпечують своїх клієнтів широкою лінійкою пального, пропонують великий вибір фаст-фуду та товарів для водіїв і пасажирів, надають додаткові сервіси.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти