У початок

KCA Deutag оголосила про призупинення інвестицій у рф

Міжнародна нафтосервісна група KCA Deutag слідом за «великою четвіркою» оголосила про зупинення нових інвестицій у рф, оцінює подальші варіанти роботи своєї російської структури, повідомляє ІА «Інтерфакс-Україна» з посиланням на офіційний сайт компанії.

«Ми шоковані й засмучені погіршенням ситуації в Україні і долучаємося до багатьох, щоб закликати всі сторони терміново працювати над мирним врегулюванням у регіоні... З самого початку війни KCA Deutag створила спеціальний комітет для активного спостереження за ситуацією й повного дотримання всіх застосованих санкцій. Група призупинила нові інвестиції в росію й оцінює свої варіанти, пов'язані з російським бізнесом», – наведено в повідомленні слова CEO KCA Deutag Джозефа Елгурі (Joseph Elkhoury).

Як відомо, компанія має в росії два дочірні підприємства: ТОВ «КСА Дойтаг раша» (Тюмень) і ТОВ «КСА Дойтаг Дриллінг» (Южно-Сахалінськ).

Раніше про припинення інвестицій у рф оголосила «велика четвірка» нафтосервісу: Schlumberger, Halliburton, Baker Hughes і Weatherford.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти