У початок

Indian Oil підписує 10-річний контракт на постачання СПГ з Total Energies

Згідно зі своєю стратегією розвитку бізнесу скрапленого природного газу (СПГ), Total Energies на початку цього місяця оголосила про підписання двох нових середньо- та довгострокових контрактів на СПГ в Азії. Про це повідомляє Natural Gas World.

Перший – це угода купівлі-продажу (SPA) з Indian Oil Corporation (IOCL) на постачання в Індію до 800 тис. тонн СПГ на рік протягом десяти років, починаючи з 2026 року.

Друга — угода (HoA) з Korea South-East Power про постачання до Південної Кореї близько 500 тис. тонн СПГ на рік протягом п’яти років, починаючи з 2027 року.

Ці угоди дозволяють Total Energies забезпечити середньострокові збути для свого глобального портфеля постачань СПГ. Вони також зміцнюють присутність компанії на азійських ринках, де вона особливо віддана підтримці своїх клієнтів у їхніх стратегіях декарбонізації.

«Ми раді, що IOCL і Korea South-East Power обрали нас для постачання СПГ до Індії та Кореї. Ці контракти дозволяють нам робити внесок в енергетичну безпеку й перехідний період цих країн, до чого ми маємо постійні зобов’язання», — сказав Грегорі Жоффруа, старший віцепрезидент компанії TotalEnergies (департамент СПГ).

Total Energies — третій у світі гравець зі скрапленого природного газу з глобальним портфелем у 44  млн т/рік 2023 року — отримує вигоди від своїх інтересів у заводах зі скраплення в усіх географічних регіонах. Компанія займає інтегровану позицію в усьому ланцюжку створення вартості СПГ, включаючи виробництво, транспортування, доступ до понад 20 млн т/рік регазифікаційних потужностей у Європі, торгівлю й бункерування СПГ.

Мета TotalEnergies полягає в тому, щоб збільшити частку природного газу в структурі продажів майже до 50% на 2030 рік, зменшити викиди вуглецю й усунути викиди метану, пов’язані з газовим ланцюжком створення вартості, а також співпрацювати з місцевими партнерами для сприяння переходу від вугілля до природного газу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти