У початок

GTS дебютувала із залізничними партіями ДП на заході України

Група компаній GTS розпочала постачання дизельного пального залізничними партіями на захід України. Про це enkorr повідомив співзасновник і головний трейдер підприємства Ян Гуцу.

Зокрема першу партію зимового ДП обсягом 1 900 т було доставлено на станцію «Вадул-Сірет» (Чернівецька область) із порту в Констанці (Румунія).

Зі слів Гуцу, GTS пропонує цей ресурс на умовах переливу з вагонів у авто, а також переливу у вагони на широкій колії на запити клієнтів. Сьогодні, 31 січня, компанія пропонує цей продукт за  53 300 грн/т.

«Ми маємо повний набір інструментів для виходу на новий для себе ринок і закріплення своїх позицій на ньому», — прокоментував старт залізничних постачань співзасновник GTS, зазначивши, що компанія також прагне адаптувати свої ціни і умови оплати під потреби покупців.

Довідка enkorr

ГК GTS займається гуртовою і роздрібною реалізацією нафтопродуктів з 2015  року. Компанія оперує мережею з  21 АЗС, які розташовані у Житомирській, Чернівецькій, Тернопільській, Львівській і Хмельницькій областях.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти