У початок

GT GROUP сплатила торік 743 млн грн податків

2023 року GT GROUP сплатила понад 743 млн грн до бюджету, понад 43 млн грн з цієї суми – ПДВ і 658 млн грн – податків і зборів під час імпорту. Про це група повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Минулого року компанія зіткнулася з новими викликами, зокрема з навалою російського продукту і дефіцитом кваліфікованого персоналу, що не дало змоги виконати всі поставлені завдання у повному обсязі, – йдеться у повідомленні. – Попри це 2023 року GT GROUP сплатила понад 743 млн грн до бюджету України».

Зокрема, зазначають у групі компаній, було сплачено понад 43 млн грн податків на додану вартість і 658 млн грн податків і зборів під час імпорту.

Також було введено «в експлуатацію кілька інфраструктурних проєктів і збільшено штат працівників», уточнюють у прес-службі GT GROUP.

Окрім цього, там зазначили, що триває й  системне фінансування військових і волонтерських програм, які продовжено зокрема й на 2024 рік.

«У сьогоднішніх реаліях серед основних завдань українського бізнесу – давати робочі місця, сплачувати податки й розвивати економіку. Такими діями ми підтримуємо державу і підсилюємо її оборонну спроможність», – підсумували у компанії.

GT Group — трейдингова компанія, що оперує мережею АГЗС «Рід Нік», яка нараховує 21 станцію у Харківській і Полтавській областях. За даними Консалтингової групи «А-95», за підсумками 2023 року компанія імпортувала 37 тис. т скрапленого газу.

Нагадаємо, що група стабільно присутня у рейтингах ефективності операторів ринку нафтопродуктів. Так, компанія показала сьомий результат у галузі по показнику середньої заробітної плати, а також значний рівень навантаження по податку на прибуток.

Як повідомляв enkorr, мережа АЗК WOG за 12 місяців 2023 року перерахувала до бюджетів усіх рівнів більше 10,4 млрд грн податків, мережа ОККО — 15,6 млрд грн. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти