У початок

Gaspol отримала першу партію bioLPG

Минулого тижня польська компанія Gaspol SA отримала першу партію bioLPG, який було відвантажено через термінал у Гданську. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Linkedin.

«Понад рік роботи команди, яка виконувала це завдання, привело до впровадження нового продукту на польський ринок, розширивши пропозицію до відновлюваних джерел пального з низьким рівнем викидів», — йдеться у повідомлені.

BioLPG є повноцінною заміною традиційного LPG з різницею у методі виробництва. Перший виробляється з органічних відходів: осаду стічних вод, сільськогосподарських відходів або відходів лісопильного виробництва.

Основною перевагою продукту є низький рівень викидів CO2: до 80% менше порівняно з LPG. Оскільки bioСВГ і СВГ мають однаковий склад і хімічні властивості, тому перший не потребує специфічного обладнання і може використовуватися на тих же установках, що і звичайний.

Gaspol — найбільший постачальник газу в Польщі. Компанія має три термінали, у Гданську, Малашевичах і Седзішові, а також один завод із наповнення балонів, усі їх обладнано залізничним сполученням.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти