У початок

Freeport LNG відправляє перший вантаж після урагану «Берил»

Freeport LNG відправила перший вантаж зі свого заводу з експорту СПГ у Техасі після зупинки 7 липня через ураган «Берил», повідомляє LNG Prime.

Згідно з даними AIS, наданими VesselsValue, збудований 2024 року СПГ-термінал Axios II має обсяг 174 тис. куб..

Кінцевий пункт призначення LNG-воза наразі невідомий.

Згідно з оприлюдненими даними, перед цією відправкою Axios II доставляв вантажі СПГ Sabine Pass і Calcasieu Pass у Нідерланди й Німеччину.

Freeport LNG, оператор заводу зі скраплення з трьома лініями потужністю 15 млн тонн на рік у Техасі, повідомив LNG Prime 15 липня, що очікує відновити перший потяг минулого тижня після того, як повітряні охолоджувачі вентилятора терміналу було пошкоджено під час урагану «Берил».

У неділю, 7 липня, оператор СПГ-термінала скоротив виробництво на своєму заводі зі скраплення й експорту напередодні урагану «Берил», який обрушився на сушу.

Прес-секретар Freeport LNG сказала, що компанія планує відновити роботу інших двох поїздів «незабаром після цього».

Крім того, прес-секретар сказала, що рівень виробництва після перезапуску буде «зниженим протягом певного періоду часу», оскільки Freeport LNG продовжує ремонт під час експлуатації об’єкта.

«Виробництво буде стабільно нарощуватися до повних темпів після завершення цих ремонтних робіт», – додала вона.

З 15 млн т експортних потужностей Freeport LNG 13,4 млн т на рік було продано Osaka Gas, Jera, BP, TotalEnergies і SK E&S.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти