У початок

Експорт СПГ із США зріс до 26 постачань

За даними Управління енергетичної інформації США (EIA), експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 29 травня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що з 23 по 29 травня заводи США відправили 26 СПГ-вантажів. Це на три постачання більше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 98 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 0,2 млрд куб. футів/добу порівняно з минулим тижнем, до 13 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані залишилися без змін і становлять 7,5 млрд куб. футів/добу, тоді як постачання природного газу на термінали у Південному Техасі зросли на 5,1% (0,2 млрд куб. футів/добу), до 4,2 млрд кубічних футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки цього тижня становили в середньому 1,3 млрд куб..

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал СПГ Freeport відвантажив шість вантажів, тоді як об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG і термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure відвантажили по три вантажі протягом цього періоду.

Крім того, об’єкт Cove Point відправив два вантажі, а з об’єкта на острові Ельба не було відправлень протягом оглядового тижня.

Порівняно з попереднім тижнем Freeport LNG відправив на один вантаж більше.

Freeport LNG, оператор заводу скраплення 15 млн тонн на рік у Техасі, повідомив LNG Prime 16 травня, що відновив роботу всіх трьох ліній скраплення.

20 березня оператор LNG-термінала повідомив, що працює лише третя ланка скраплення.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти