У початок

Експорт СПГ із США за тиждень зріс до 28 постачань

За даними Управління енергетичної інформації (ЕІА), експорт скрапленого природного газу США зріс за тиждень, що завершився 15 травня, порівняно з попереднім тижнем, причому термінал СПГ у Фріпорті за цей період відправив чотири вантажі.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що 28 СПГ-вантажів відправилися з заводів США в період із 9 по 15 травня, що на шість партій більше, ніж тижнем раніше. Це також найвища тижнева кількість вантажів із січня цього року, свідчать дані.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявило, що загальна місткість цих 28 суден СПГ становить 102 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 3,5% (0,4 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 12,7 млрд куб. футів на день.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 4,7% (0,4 млрд куб. футів на день) – до 7,4 млрд куб.

Агентство повідомило, що заплановані обсяги природного газу в місці доставки СПГ у Фріпорт-Рідж у Південному Техасі по трубопроводу Gulf South Pipeline збільшилися на 48,7% цього звітного тижня з середнього 0,9 млрд куб. футів на добу минулого тижня — до 1,3 млрд куб. футів на добу.

Постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 1,2 млрд куб. футів на добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив десять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три партії протягом минулого тижня.

Об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG і СПГ-термінал Freeport відвантажили по чотири вантажі, тоді як СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure відвантажив три вантажі протягом цього періоду.

Крім того, острів Ельба та об’єкт Cove Point відправили по два вантажі протягом тижня, що розглядається.

Freeport LNG, оператор заводу скраплення 15 млн тонн на рік у Техасі, повідомив LNG Prime 15 травня, що відновив роботу всіх трьох ліній скраплення. 20 березня оператор LNG-термінала повідомив, що працює лише третя ланка скраплення. Відтоді завод відправляв приблизно один вантаж СПГ на тиждень, а за тиждень, що закінчився 8 травня, збільшив свої постачання до трьох.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти