У початок

Екс-бухгалтера мережі АЗС судитимуть за махінації з картками на пальне

За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт стосовно колишнього бухгалтера однієї з великих мереж АЗС за фактом шахрайства.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Під час досудового розслідування встановлено, що бухгалтер мережі АЗС, яка здійснює торгівлю пальним на території всієї України, ще 2021 року уклав договори з КНП «Корецька міська лікарня», а також із відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради на постачання паливно-мастильних матеріалів.

«Згідно з умовами договору чоловік від імені товариства мав постачити скретч-картки для заправки автомобілів на майже 100 тис. грн. Утім, коли водії заїхали на АЗС, з'ясувалось, що вказані картки не активовано, й заправити авто за ними неможливо», — йдеться у повідомлені прокуратури.

Свою вину нині вже колишній бухгалтер визнає. Крім того, окружною прокуратурою заявлено позов про стягнення грошових коштів з обвинуваченого з метою відшкодування заподіяної шкоди бюджетам медичного закладу й відділу освіти територіальної громади.

Обвинувальний акт спрямовано до Корецького районного суду.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти