У початок

Ех, Леонов: інфо нардепа про «ліві» чеки на АЗС не підтвердилася

Також є російською мовою

Копії фіскальних чеків мереж АЗК AMIC, WOG і Socar, які опублікував в інтернеті народний депутат Олексій Леонов зі звинуваченням компаній у несплаті податків, зафіксовані в базі Державної податкової служби. Про це свідчить аналіз згаданих розрахункових документів, який було проведено enkorr.

Перевірка в ручному режимі показала наявність у базі усіх 10 чеків, виданих на станціях мережі AMIC, 7 чеків – на станціях WOG і 4 чеків – у мережі Socar.

Водночас фіскальні чеки від столичної мережі KLO в базі відсутні. Як раніше повідомляв enkorr, компанія звернулася в фіскальні служби для прояснення ситуації.

«Компанія KLO – надійний платник податків: з 63 АЗК ми заплатили 1 млрд 199 млн 735 тис. гривень податків у 2020 році й 189 млн 638 тис. гривень – у першому кварталі 2021 року», – повідомили в компанії.

«Ми готові до будь-яких законних перевірок», – додали в KLO.

Як повідомляв enkorr, раніше Олексій Леонов опублікував у мережі копії фіскальних чеків, виданих на станціях AMIC, Motto, KLO, WOG і Socar, і повідомив, що вони нібито відсутні на вебпорталі податкової служби.

Нагадаємо, в недавньому своєму інтерв'ю глава Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев проілюстрував проблематику податкових скруток чеком, виданим на АЗС «БРСМ».

Консалтингова група «А-95» прогнозує, що через нелегальне виробництво нафтопродуктів на міні-НПЗ і нафтобазах, а також через порушення касової дисципліни на АЗС державний бюджет України в 2021 році недоотримає понад 22 млрд грн акцизу і ПДВ, або на 21% більше, ніж у 2020 р..

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти