У початок

Дрони атакували ще одну нафтобазу у рф

У ніч на понеділок, 27 травня, два БпЛА вдарили по нафтобазі у місті лівни орловської області рф. Про це повідомляють росЗМІ й телеграм-канали.

Згідно з повідомленням на телеграм-каналі Baza, атака сталася у ніч проти 27 травня. Один із безпілотників упав на території паливно-заправної станції у місті лівнах і вибухнув.

Як зазначається, про атаку на об'єкт заявив губернатор орловської області андрєй клічков. З його слів, постраждала адміністративна будівля. На місці, як повідомляли місцеві мешканці, вирувала пожежа.

«Сьогодні вранці під час ще однієї масованої атаки на орловську область сталося падіння БпЛА на територію паливно-заправної станції в м. лівни. Частина фасаду адміністративної будівлі постраждала, на локалізацію й усунення наслідків негайно прибули співробітники оперативних служб та адміністрації міста. Під час їхньої роботи на території АЗС сталося падіння ще одного БпЛА», – заявив андрєй клічков.

Загалом, за даними телеграм-каналу Astra, пошкоджено 2 станції, розташовані за 250 м одна від одної на вулиці Фрунзе, АЗС «роснєфть» і АГЗС Nord газ. Обидві станції перебувають у безпосередній близькості до лівенської нафтобази.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти