У початок

«єДопомога» тепер доступна на WOG

Мережа АЗК WOG долучилася до гуманітарної платформи «єДопомога», ставши першим паливним партнером платформи, і з 9 серпня благодійники з будь-якої країни мають змогу допомогти онлайн українцям пальним. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Гуманітарна платформа «єДопомога» у партнерстві з всеукраїнською мережею АЗК WOG, починаючи з 9 серпня, надали змогу благодійникам з будь-якої країни світу допомогти онлайн пальним українцям, які цього гостро потребують і залишили заявки на платформі», – йдеться у повідомленні.

Для цього на платформі «єДопомога» благодійникам необхідно обрати заявку на допомогу в розділі «Пальне» і внести передплату – на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використати на купівлю пального у мережі АЗК WOG, пояснюють у компанії.

Як зазначає заступник міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Костянтин Кошеленко, під час війни багато українців потребують підтримки для того, щоб купити продукти, ліки, а також заправити автівку і мати змогу евакуюватись, дістатись до лікарні тощо. 

«Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами і ліками, а й пальним», – сказав Кошеленко.

Передплата на пальне є разовою й дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Її може бути використано лише для покупок у мережі АЗК WOG. Якщо передплату не використано за цей час, платформа «єДопомога» інформує благодійника, що передплату протерміновано й згенеровано заново, й повідомляє про потребу спрямувати її новому заявнику, який потребує допомоги.

Як зазначає директор дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG Олег Кушіль, прив’язки до певного виду пального у передплаті «єДопомога» немає. Заявник зможе заправити свій транспортний засіб потрібним видом пального на суму, що відповідає його номіналу. Для цього достатньо пред’явити передплату оператору на касі, й він активує її.

У компанії пояснюють, що скористатись передплатою «єДопомога» можна на будь-якому АЗК WOG, окрім тих, де пальне відсутнє чи відпускається лише для заправки спецтранспорту або за безготівковим розрахунком.

Як відомо, перевірити наявність пального на АЗК WOG можна на сайті компанії в розділі «Мапа», а також у відповідному розділі в застосунку PRIDE.

Щоб отримати допомогу, потрібно зареєструватися на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ і залишити там заявку на допомогу. Коли благодійник обере заявку й здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або SMS-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, під час покупки пального на касі потрібно надати цифри коду з SMS або ж показати передплату «єДопомога» зі штрих-кодом для сканування.

Щоб стати благодійником, потрібно перейти за посиланням на платформу  https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ і обрати заявку, яку хочете закрити, й зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень. Наступний крок – оплата обраної вами суми. Після оплати заявник отримає SMS-повідомлення і зможе скористатися передплатою на пальне протягом 30 календарних днів.

Після використання заявником допомоги благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено вид, вартість і кількість літрів придбаного пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти