У початок

Ціни на нафту падають після стрибка напередодні, Brent на рівні $114,43 за барель

Ціни на нафту опускаються, коригуючи рівень після стрибка більш ніж на 7% за підсумками попередніх торгів. Вартість травневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures на 17:35 кск становить $114,43 за барель, що на $1,19 (1,03%) нижче за ціну на закриття ринку в понеділок.

Ф'ючерси на нафту WTI на квітень під час торгів на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) до цього часу здешевшали на $2,23 (1,99%), до $109,89 за барель. Термін дії квітневих ф'ючерсів спливає із завершенням сесії у вівторок. Ціна найбільш активно торгованих травневих ф'ючерсів на WTI становить $108,08 за барель, що на $1,89 (1,72%) нижче за підсумковий рівень торгів у понеділок.

Увагу трейдерів також спрямовано на дані Міністерства енергетики США про запаси енергоносіїв, які будуть оприлюднені у середу. Експерти, опитані S&P Global Commodity Insights, очікують, що запаси нафти в Штатах минулого тижня не змінилися, тоді як запаси бензину і дистилятів знизилися відповідно на 1,7 млн ​​барелів і 1,4 млн барелів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти