У початок

Chipo вийшла на Волинь

Також є російською мовою

Компанія «Поділлянафтозбут» (Вінниця), яка працює на ринку під брендом Chipo, у вересні відкрила дві нових АЗС у Волинській області, повідомили enkorr у пресслужбі «Поділлянафтозбуту».

Нові станції знаходяться в смт Шацьк по вул. 50 років Перемоги, буд. 6 і в м. Устилузі за адресою: вул. Володимирська, д. 3-в.

«На цих АЗС реалізуються бензини А-92-Євро, А-95-Євро, газ, дизельне пальне-Євро і дизельне пальне українського виробництва», – йдеться в повідомленні.

У компанії також відзначили, що до кінця року заплановано реконструкцію і брендування цих АЗС відповідно до фірмових стандартів мережі Chipo, відкриття магазинів і міні-кафе при АЗС.

Відзначимо, що це перші станції Chipo на Волині.

Як повідомляв enkorr, в кінці серпня 2020 р. мережу Chipo розширили за рахунок відкриття нової станції в с. Мостиська Львівської області. Також компанія реконструювала станцію в селі Тулова (Снятинський район, Івано-Франківська область).

Довідка enkorr

Мережа АЗС Chipo розпочала роботу 2015 року. Нині компанія налічує 57 автозаправних комплексів в 11 областях України. В мережу входять автозаправні станції, які розташовано в Київській, Вінницькій, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Рівненській і Закарпатській областях.

Згідно з міжемітентською угодою на АЗС компанії обслуговуються клієнти з паливними картами і талонами бренду ОККО (за діючими цінами мережі Chipo).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти