У початок

Черговий танкер із російським пальним у порту т.о. Маріуполя

Ще один танкер із російським пальним – уже четвертий – зайшов у порт тимчасово окупованого Маріуполя. Про це повідомляє радник міського голови т.о. Маріуполя Петро Андрющенко на своєму телеграм-каналі.  

«Учора о 20:00 танкер увійшов в акваторію порту й став на шварт. Ситуація аналогічна з минулим разом – без тотального руху навколо», – написав Андрющенко.

Як повідомляв enkorr раніше, перший з початку окупації ворожий танкер з пальним зайшов у порт т.о. Маріуполя в середині червня, а впродовж наступних десяти днів надійшло ще два танкери, які, найімовірніше, доставили в т.о. Маріуполь дизпальне для російських окупаційних військ.

Як повідомляє радник мера міста, цього разу уважно роздивились і проаналізували стан місткостей прямо напроти шварту танкеру. «Тут розташовано великі танки, які було пошкоджено під час боїв за Маріуполь. Однак зараз вони в стані після ремонту й наново пофарбовані», – зазначив він.

«З урахуванням місця швартування й безпосередньої близькості вважаємо, що паливо зберігають саме тут. І …явно не для цивільного судноплавства», – підсумував Андрющенко.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти