У початок

BVS скасувала ліміти на дизельне пальне

Мережа АЗС BVS відучора відпускає дизельне пальне без обмежень – ліміт обсягом 40 л на один автомобіль, який діяв досі, скасовано. Про це enkorr повідомив директор компанії «BVS Ритейл» Олександр Крачко.

«Ринок поступово насичується пальним, причому з дизелем ситуація краща, ніж із бензинами, тож ми вирішили спочатку скасувати ліміт на відпуск дизельного пального обсягом 40 л на одну заправку автомобіля, який у нас діяв досі, а потім уже будемо дивитися щодо бензинів», – зазначає О.Крачко.

З його слів, зі скасуванням лімітів на відпуск бензинів поки поспішати не будуть, але цей крок – на черзі. Спочатку на бензини було встановлено ліміти 50 л при заправці за готівку й 100 л – якщо безготівковий розрахунок. Наразі ж у бак автомобіля заливають максимум 40 л бензину.

Також на станціях BVS відновили відпуск пального у каністри. «Спочатку ми заборонили своїм заправним станціям відпускати пальне у каністри, та коли ситуація з пальним в Україні почала вирівнюватися, відновили такий відпуск», – повідомили в компанії.

Як писав enkorr, із 1 липня обмеження на відпуск будь-якого виду палива в одні руки скасувала мережа АЗК WOG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти