У початок

Brent здешевшала до $96 за барель

Ціни на нафту падають у середу після більш ніж 5%-го обвалу напередодні на тлі песимізму трейдерів, що посилюється, щодо перспектив попиту на енергоресурси у світі, повідомляє «Інтерфакс».

Глобальна економіка, як очікується, уповільнюватиме зростання у зв'язку з посиленням грошово-кредитної політики найбільшими світовими центробанками. Китайська економіка послаблюється через діючі в країні коронавірусні обмеження, тоді як єврозоні загрожує рецесія внаслідок енергетичної кризи, зазначає агентство Bloomberg.

Вартість жовтневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures на 15:25 у середу становить $96 за барель, що на $3,31 (3,33) нижче за ціну на закриття попередньої сесії. Термін дії цих контрактів спливає із закриттям ринку 31 серпня. Листопадові ф'ючерси, що активно торгуються, здешевшали на $2,63 (2,69%) — до $95,21 за барель.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI на жовтень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) становить на цей час $89,17 за барель, що на $2,47 (2,7%) нижче за підсумкове значення попередньої сесії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти