У початок

Brent здешевшала до $84,6 за барель

Котирування нафти слабко знижуються у вівторок напередодні публікації щотижневої доповіді Міністерства енергетики США про запаси енергоносіїв у країні.

На 8:05 за київським часом червневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,17 (0,20%), до $84,6 барель. У вівторок Brent здорожчала на $0,01 до $84,77 за барель.

Травневі ф'ючерси на WTI на цей час дешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на $0,16 (0,2%), до $80,7 за барель. За підсумками попередньої сесії контракт здорожчав на $0,03, до $80,86 за барель.

Дані Американського інституту нафти (API), опубліковані в ніч із вівторка на середу, показали зниження запасів нафти в Штатах за тиждень, що завершився 14 квітня, на 2,675 млн барелів. Міненерго США опублікує свої дані пізніше у середу, 19 квітня. Експерти в середньому очікують, що резерви нафти в Штатах минулого тижня скоротилися на 1,088 млн барелів, за даними Trading Economics.

«Нафтовий ринок продовжує залишатися в досить вузькому ціновому діапазоні, – зазначає Уоррен Паттерсон, який відповідає за стратегію на сировинних ринках в ING Groep NV в Сінгапурі. – Схоже, побоювання щодо перспектив попиту зберігаються, і сигнали зниження маржі нафтопереробних підприємств в Азії їх лише посилюють».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти