У початок

«Більше їздиш – більше їздиш»: UPG нараховуватиме бонуси у прогресії

Відсьогодні у мережі АЗК UPG стартує акція «Більше їздиш – більше їздиш», під час якої знижка збільшується паралельно з більшою кількістю заправок автомобіля пальним. Про це йдеться у прес-релізі компанії, з яким ознайомився enkorr.

«З 1 серпня наповнити бак авто пальним стандарту Євро-5 на АЗК UPG можна ще вигідніше – у мережі розпочалась акція «Більше їздиш – більше їздиш», яка передбачає прогресію нарахування бонусів», – зазначається у релізі.

Тобто, пояснюють у компанії, чим більше літрів пального придбає клієнт протягом акції, тим більшу знижку отримає на наступну заправку. Акція триватиме протягом трьох місяців.

Компанія пропонує постійним клієнтам, які заправляються з бонусною карткою UPGgood, кілька рівнів, перехід на кожен з яких передбачає більшу знижку бонусами. Акційні бонуси будуть нараховуватися після придбання понад 50 л будь-якого пального Мінімальна знижка бонусами – 50 коп./л бензину або дизелю і 25 коп./л газу.  

Максимальну вигоду передбачає п’ятий рівень – 2,5 грн/л бензину й дизпального і 75 коп./л на газ. Для цього потрібно заправити авто на понад 1 500 л.

«Механіка акції така, що перебуваючи на якомусь рівні, ви постійно накопичуєте бонуси, які він передбачає, аж поки не перейдете на наступний зі ще більшою знижкою», – пояснює маркетинг-директор UPG Надія Гануліч-Манукян.

З її слів, використовувати їх можна, оплачуючи пальне, купуючи страви у VIVO café, морозиво власного виробництва ice U і товари у магазинах на АЗК.

У компанії уточнили, що за умовами акції прогресія нарахування бонусів поширюється лише на купівлю пального.

Важливо, що скористатися накопиченими акційними бонусами в межах акції автолюбителі зможуть до кінця листопада, тобто ще місяць після її закінчення.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти