У початок

Благодійність: WOG зібрав ще 4,15 млн грн для дитячих лікарень

Мережа АЗК WOG у межах проєкту «Дорога добра» накопичила 4,15 млн грн для порятунку дітей, що постраждали від війни. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Понад 4 млн грн для закупівлі критично необхідного медичного обладнання в лікарні, що рятують дітей, які постраждали від війни, закумулювали завдяки клієнтам мережі АЗК WOG за два місяці проєкту «Дорога добра», – йдеться у повідомленні.

«Смакуючи гарячий напій у фіолетовому горнятку, клієнти мережі АЗК роблять свій внесок до загальної мети – збереження дитячих життів. Цього року вартість горнятка становила 5 грн, з їх продажу планували зібрати 3 млн грн на закупівлю обладнання для лікарень, де рятують дітей, які постраждали від війни», – кажуть у компанії.

Як зазначили у WOG, на ці кошти організатори планували придбати біохімічний аналізатор для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, сучасну рентгенівську систему й обладнання для цифрових рентгенівських знімків для Міської дитячої лікарні №5 Запоріжжя.

Однак завдяки небайдужості клієнтів мережі АЗК вдалося закумулювати на рахунку проєкту 4,15 млн грн. Ці кошти, повідомляє прес-служба компанії, буде передано ГО «Фонд Маша», й на них фонд придбає обладнання для лікарень Одеси й Запоріжжя, а на додатково зібрану суму – необхідне обладнання отримає Харківська обласна дитяча клінічна лікарня.

«З кожним роком масштаб проєкту «Дорога добра» зростає, він знаходить усе більший відгук в суспільстві. Про це свідчать зокрема цьогорічні результати проєкту. Ми планували зібрати кошти на вартісне обладнання для двох лікарень. Та завдяки небайдужості наших клієнтів змогли зібрати коштів достатньо, щоб допомогти розв’язати низку гострих потреб ще одного медичного закладу», – каже директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Передусім буде придбано прилад скринінгу слуху новонароджених, аналізатор критичних станів, що використовується в невідкладних ситуаціях навіть за межами лікарні, а також операційні лампи для реанімаційних, що через постійні перепади світла перестали працювати, портативну стоматологічну установку й інше обладнання.

Як відомо, цю ініціативу компанія реалізовує спільно з громадською організацією «Фонд Маша». Як повідомляв enkorr раніше, цього року цей проєкт стартував із 1 вересня й мав на меті накопичити 3 млн грн. Вже у жовтні в рамках ініціативи було зібрано 2,5 млн грн.  

За роки реалізації ініціативи «Дорога добра» до неї долучились мільйони українців. Саме завдяки їм вдалося придбати обладнання для понад 30-ти дитячих лікарень різного профілю.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти