У початок

Благодійність: WOG передав рятувальникам ще 3 зимові всюдиходи

Мережа АЗК WOG у рамках проєкту «Рятуємо всюди, де наші люди» передала підрозділам ДСНС ще 3 рятувальні всюдиходи зимової комплектації. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«У межах цієї благодійної ініціативи завдяки нашим небайдужим клієнтам ми зібрали 22,8 млн грн, які переказали через United24 на 4 рятувальні всюдиходи українського виробництва «Богун-2», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у WOG, перший всюдихід поїхав у підрозділ ДСНС Херсонщини через тиждень після підриву Каховської ГЕС.

«А 20 грудня ми передали 3 всюдиходи підрозділам ДСНС на ті напрямки, де вони найбільш потрібні. Три машини додатково укомплектовані під потреби зимового періоду, що підвищує ефективність порятунку цивільних і військових в умовах дощу, льоду, хурделиці, опадів чи ожеледиці», – зазначають у мережі АЗК.

Зібрати гроші на всюдиходи стало можливим завдяки тим клієнтам WOG, які заправли свої автомобілі брендовим пальним Mustang і підтримували ініціативу.

Партнери проєкту – виробник українських всюдиходів Quadrо International, стрімінговий сервіс MEGOGO, креативна агенція I am IDEA, а також виробник м'яких іграшок «Копиця».

Як повідомляв нещодавно enkorr, WOG у межах спільної з БФ «Дігнітас» ініціативи передав армії першу партію з 50-ти FPV-дронів, загалом же на фронт буде відправлено 371 таку «пташку».

Видання також писало, що у межах проєкту «Дорога добра» мережа АЗК WOG передала обладнання трьом лікарням, які рятують поранених дітей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти