У початок

Благодійність: WOG передав обладнання двом дитячим лікарням

Мережа АЗК WOG передала обладнання дитячим лікарням Львова й Дніпропетровської області, де лікують дітей, які постраждали від війни. Кошти на нього були зібрані в межах проєкту «Дорога добра». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«У рамках проєкту «Дорога добра», який мережа АЗК WOG реалізовує шістнадцятий рік поспіль, вдалося закупити сучасне дороговартісне обладнання для медичних закладів по всій країні, тим самим врятувавши життя тисяч дітей. Цього разу – для лікарень у Львові й на Дніпропетровщині», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, для дитячої лікарні в Дніпропетровській області, яка спеціалізується на проведенні найбільш термінових і складних операцій, закупили дефібрилятор і систему обігріву пацієнта. Лікарні Св. Миколая медоб’єднання №1 міста Львова – наркозний апарат для операційної, надзвичайно потрібний лікарям, які оперують дітей, постраждалих внаслідок бойових дій.

Зі слів організаторів проєкту, вони опікуються нині 101 лікарнею в 20 областях країни. А від початку війни, згідно з даними, які вдалося зібрати, понад 800 діток отримали поранення різного ступеню тяжкості. Тож «кожен українець, який не проїхав повз, а придбав на АЗК WOG гарячий напій у фіолетовому горнятку з єдинорогом, зробив вагомий внесок у порятунок дітей», кажуть вони.

Як повідомляв раніше enkorr, WOG реалізовує низку соціально значимих проєктів. Із перших днів широкомасштабної війни компанія сфокусувалася на підтримці тих, хто рятує життя. «Дорога добра» – один із багатьох проєктів, які WOG втілює в межах обраної стратегії. Його співорганізатор – фонд «Твоя опора», амбасадор – Маша Єфросиніна.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти