У початок

Благодійність: SOCAR відновила пошкоджену росіянами школу в Ірпені

У рамках проєкту «SOCAR. Україна. Разом» SOCAR Energy Ukraine відновила пошкоджену школу №12 імені Заріфи Алієвої в Ірпені. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому компанією на своєму сайті.  

«Першого вересня школа №12 в м. Ірпінь, що ще кілька місяців тому була напівзруйнованою, відкрила свої двері для учнів», – йдеться у повідомленні мережі АЗК.

Зі слів міського голови Ірпеня Олександра Маркушина, тепер діти мають змогу розпочати новий навчальний рік, як належить, у гарному відремонтованому приміщенні.

Як розповіли в SOCAR, тепер вона має новий дах, вікна й вітражі, оновлений фасад, відремонтовані класи і кабінети, спортзал, який найбільше постраждав від вибуху, а також у шкільному бомбосховищі було встановлено санвузли.

«Для нас велика радість повернути дітям змогу навчатися в стінах рідної школи», – сказав директор мережі SOCAR Ігор Орлов.

Відбудовує зруйновані російськими військами заклади освіти і мережа АЗК ОККО. Як повідомляв enkorr, мережа АЗК ОККО повністю профінансує у Гостомелі відновлення постраждалої через воєнні дії будівлі садочка-ясел «Веселка», який є четвертим закладом освіти на Київщині, до відбудови яких долучилася компанія. Ще три навчальних заклади, відбудову яких фінансувала ОККО, – гостомельський ліцей № 1, загальноосвітня школа села Розважева й Бобрицька гімназія, які також входять у Гостомельську громаду.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти