У початок

Благодійність: OKKO завершила відбудову закладів освіти на Київщині

Мережа АЗК ОККО повністю завершила відбудову закладів освіти у Київській області, які постраждали від ворожих обстрілів. Інформацію про це оприлюднено на сторінці мережі у Facebook.

«Відбудову гімназії, ліцею, школи й дитячого садочка на Київщині, які постраждали під час окупації, повністю завершено», – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що роботи було розпочато ще торік улітку, а у вересні у гостомельському ліцеї №1 для школярів уже пролунав перший дзвоник. У листопаді приступили до навчання і у бобрицькій гімназії.

«Другим етапом взялися за загальноосвітню школу в селі Розважеві й садочок-ясла «Веселка», що у Гостомелі. З грудня вони вже теж у строю», – кажуть у прес-службі компанії.

За цей час, додають в ОККО, відремонтували дах, замінили двері, вікна й склопакети, оновили фасади, у садочку відремонтували і систему опалення, тож «тепер діти у теплих комфортних умовах». 

Як повідомляв раніше enkorr, на відбудову чотирьох освітніх закладів на Київщині мережа АЗК ОККО виділила 40 млн грн.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти