У початок

Благодійність: ОККО видала військовим 1,4 млн порцій кави та понад 840 тис. хотдогів

Станом на середину березня поточного року на автозаправних комплексах мережі ОККО вже приготували 1,4 млн безкоштовних порцій гарячих напоїв і понад 840 тисяч хотдогів. Про це компанія повідомляє у своєму прес-релізі.

«З березня минулого року на прифронтових АЗК мережі ОККО діє ініціатива компанії – «Зігріваємо захисників». Її суть у тому, що кожен військовий може безкоштовно випити гарячого чаю чи кави та підкріпитися хотдогом», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, наразі захисників пригощають на 52 АЗК мережі в Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській і Херсонській областях, на частині АЗК в Дніпропетровській області, на Чернігівщині – на АЗК в с. Городище. 

«Клієнти мережі ОККО також активно долучаються до ініціативи – донатять бали на проєкт на платформі «Fishka. Благодійність» (додаток чи сайт) або залишають довільну суму безпосередньо на касі АЗК», – додають у прес-службі ОККО.

Нагадаємо, загальний обсяг допомоги, який мережа ОККО надала українським захисникам, волонтерам і місцевим громадам, що потерпіли від бойових дій чи окупації, станом на січень 2023 року становить 229 млн грн.

«Пальне для спецпідрозділу, фондів, волонтерів, закупівля реанімобілів, автомобілів для спецпідрозділу, відбудова шкіл і дитсадка на Київщині, облаштування укриттів – компанія допомагає від перших днів повномасштабного вторгнення і продовжує це робити у поточному році», – зазначають в ОККО.

Як писав раніше enkorr, починаючи з листопада минулого року, компанія спільно з фондом «Повернись живим» започаткувала ініціативу «Око за око», мета якої – закупівля 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів Shark для ЗСУ. В рамках ініціативи по 1 гривні з кожного проданого літра пального PULLS (95 бензин чи Diesel) перераховується на розвідкомплекси. На сьогодні акумульовано коштів уже на 21 комплекс.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти