У початок

Благодійність: АЕТ перерахував на платформу #UNITED24 мільйон гривень

Компанія «Альянс Енерго Трейд» (АЕТ) перерахувала мільйон гривень через благодійну платформу #UNITED24 на потреби Міністерства охорони здоров’я. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Ці кошти буде використано на медичну допомогу захисникам України й українцям», – сказано у повідомленні.

Допомога медикам – це тільки один у низці кроків, які здійснює АЕТ задля допомоги країні в боротьбі з окупантами.

Як розповіли enkorr у компанії, з самого початку війни АЕТ зайняв активну позицію і передав на потреби держави і громадян, які потребують допомоги, понад 55 млн грн.

Компанія активно співпрацює з волонтерами і за цей час устигла придбати медикаменти, харчові продукти, квадрокоптери, дизельні генератори, тепловізори, прилади нічного бачення і амуніцію для захисту бійців, а також понад 1 500 000 літрів пального.

«Плідна співпраця з шелтером святої княгині Ольги у Бучанському районі, з притулком для дітей і людей з інвалідністю у Мукачевому та Київським міським будинком дитини імені Городецького дала змогу допомогти великій кількості людей з інвалідністю, дітям сиротам і малозабезпеченим жінкам із дітьми», — кажуть в АЕТ.

Окрім цього, «Альянс Енерго Трейд» ініціював два великих проєкти, «Гарячі обіди для Київської області» і «Продуктові набори», у рамках яких понад 2 тис. гарячих обідів щодня доставлялися в Бородянку, Гостомель та Ірпінь протягом 60 діб. Понад 1000 продуктових тижневих пакетів отримали люди, які не могли дістатися до адміністрації, щоб отримати допомогу власноруч.

У червні розпочав свою активну діяльність благодійний фонд «Допомога.АЕТ», мета якого – допомога малозабезпеченим громадянам України, дітям-сиротам, людям похилого віку, постраждалим від воєнних дій громадянам.

У серпні фонд провів всеукраїнський конкурс малюнка «Ми ❤ Україну», щоб допомогти й підтримати дітей. Понад 400 учасників із різних куточків України отримали подарунки за свої надіслані роботи. «Дитячі патріотичні малюнки настільки зворушили серця працівників фонду, що було вирішено зібрати всі ці роботи й передати хлопцям із ЗСУ, щоб зігріти їх дитячими емоціями», — кажуть у компанії.

Як зазначають в АЕТ, допомога тим, хто її потребує, не припиняється ні на мить. «Наша команда продовжує і зараз надсилати продуктові набори всім громадянам України, що потребують цього, через перевізників і передавати власноруч», — додали в компанії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти