У початок

Благодійність: «А-95» спрямує понад 4 млн грн на підтримку ЗСУ

Майже весь прибуток від конференції Fuel for Ukraine, а саме понад 4 млн грн, Консалтингова група «А-95» спрямує на підтримку волонтерських організацій і військових підрозділів Збройних сил України (ЗСУ). Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор «А-95» Сергій Куюн.

З його слів, 1 млн грн буде спрямовано волонтерським організаціям і волонтерам, а саме:

- у Фонд Сергія Притули – 400 тис. грн;

-у Фонд Юрія Бутусова – 300 тис. грн;

- для ГО «Лютий спротив»  – 200 тис. грн;

- Наталі Юсуповій – 100 тис. грн.

«Ще понад 3 млн грн буде спрямовано на поточну підтримку наших численних друзів на фронті й низки підрозділів, якими Консалтингова група «А-95» опікується ще з 2014 року. Зокрема це наші земляки з 93 бригади «Холодний яр», 30 і 95 бригад ЗСУ, а також військові з Дарницького й Голосіївського районів Києва», – зазначив Сергій Куюн.

Також він додав, що за результатами заходу податкові відрахування Консалтингової групи «А-95» в держбюджет складуть понад 1 млн грн.

«Віримо в ЗСУ! Допомагаємо нашим захисникам і захисницям! Разом до перемоги!» – наголосив очільник «А-95».

Нагадаємо, Консалтингова група «А-95» 28 червня провела у Варшаві міжнародну конференцію Fuel for Ukraine. Захід відбувся за підтримки Міністерства економіки, Міністерства енергетики й Міністерства інфраструктури України і зібрав понад 260 учасників із 20-ти країн світу.

Офіційними партнерами заходу були компанії WOG, OKKO, Unimot, GT Group, Gaspol і СК «Гештальт Груп».

Довідка enkorr

Консалтингову групу «А-95» засновано 2008 року, вона займається професійними дослідженнями ринку нафтопродуктів. Компанія також організовує щорічні конференції для трейдерів моторних палив. Загалом у портфелі «А-95» уже понад 25 масштабних конференцій, семінарів і майстер-класів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти