У початок

«Білоруснафта» відкрила перший магазин без АЗС (фото)

Також є російською мовою

«Білоруснафта-Гроднооблнафтопродукт» тестує новий вид маркет-торгівлі. Це об'єкт у форматі «магазин біля будинку без АЗС», який розташовано в одному зі спальних районів міста Гродно. На сьогодні це єдиний подібний торговий майданчик в автозаправній мережі «Білоруснафти», передає www.neft.by.

Директор підприємства Вадим Худик розповідає про суть нетипового пілотного проєкту: «Це черговий крок з диверсифікації діяльності в ритейлі «Білоруснафти». Ми перейшли від звичного формату «магазин при заправній станції» до формату «магазин біля дому» під брендом «Заўжды ЦІКАВЫ». Тут представлено широкий асортимент товарів повсякденного попиту і продуктів харчування, а також нашу фірмову кава-зону самообслуговування. Діє і бонусна програма заохочення «Заправка»».

Пілотний «магазин без АЗС» повністю відповідає стандартам і стилю фірмової автозаправної мережі «Білоруснафти». На 100 квадратних метрах торгової площі розташувалися бакалійна, молочна і м'ясна групи, а також овочі й фрукти, напої та багато іншого.

З перших днів роботи на пілотному об'єкті діє спільна акція з піцерією: при купівлі в магазині товарів на суму від 20 білоруських рублів можна отримати 20-відсоткову знижку при замовленні піци або суші. Асортимент магазину, який працює з 7:00 до 23:00 без перерви й вихідних, буде коригуватися і поповнюватися з урахуванням побажань покупців.

Відкриття нового торговельного майданчика дало змогу створити шість нових робочих місць.

Як повідомляв enkorr, на одній зі станцій мережі АЗК «Овіс» у Харкові відкрився супермаркет мережі SPAR. Як уточнив директор мережі Руслан Смирнов, це пілотний проєкт із залучення сторонньої мережі супермаркетів, і за результатами його діяльності буде прийнято рішення про можливе розширення в цьому напрямі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти