У початок

Baker Hughes перевершила прогнози аналітиків щодо прибутку

Компанія Baker Hughes перевершила прогнози Уолл-стріт щодо прибутку за ІІІ квартал завдяки стійкому попиту на її бурове обладнання й нафтопромислові технології на міжнародних ринках. Про це повідомляє Reuters.

Активність на кількох міжнародних ринках допомогла нафтосервісним компаніям компенсувати деякі падіння в Північній Америці.

«Ми як і раніше впевнені у досягненні орієнтовної середньої точки EBITDA за весь рік», — заявив генеральний директор Лоренцо Сімонеллі.

Компанія Baker Hughes, що базується у Х’юстоні, отримала вигоду від кількох проєктів зі скрапленого природного газу, оскільки енергетичні компанії поспішають будувати нові потужності з виробництва СПГ, роблячи ставку на довгостроковий попит на переохолоджений товар.

Дохід від сегмента промислових та енергетичних технологій зріс на 9% до $2,95 млрд порівняно з роком раніше.

Компанія Baker Hughes, яка виробляє турбіни для виробництва електроенергії, також уклала цього року кілька контрактів на проєкти, не пов’язані зі СПГ, на Близькому Сході з такими компаніями, як Saudi Aramco.

Більший конкурент SLB минулого тижня заявив, що проєкти природного газу в Азії, на Близькому Сході й у Північному морі, як очікується, зростатимуть незалежно від рішень щодо обмеження видобутку нафти альянсом виробників ОПЕК+.

Baker Hughes повідомила, що дохід у більшому сегменті нафтопромислових послуг і обладнання зріс на 4% на міжнародних ринках, чому сприяло зростання на 34% в Європі й країнах Африки на південь від Сахари.

Проте компанія заявила, що дохід від нафтопромислових послуг знизився на 6% на Близькому Сході та в Азії, регіоні, де після пандемії спостерігався підвищений попит на буріння.

Дохід підрозділу в Північній Америці впав на 9%.

Загальний дохід у ІІІ кварталі склав $6,91 млрд, ніж очікувалося в $7,22.

Відповідно до даних, зібраних LSEG, Baker Hughes опублікувала скоригований прибуток у 67 центів на акцію за три місяці, що закінчилися 30 вересня, порівняно із середнім очікуванням аналітиків у 61 цент.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти