У початок

Арахамія анонсував звільнення всього керівництва Митної служби

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівного складу Державної митної служби 1 лютого. Про це нардеп повідомив у telegram, передає «Бізнес.Цензор».

Також він підтвердив сьогоднішні обшуки у бізнесмена Ігоря Коломойського, ексочільника МВС Арсена Авакова й столичного забудовника Вадима Столара.

«Буду інформувати громадськість про анонсовані весняні посадки. Сьогодні: обшуки у Податковій; вручення повідомлень про підозру високопосадовцям Міністерства оборони; обшуки у Коломойського по «Укрнафті»; ціла серія негласних слідчих дій; обшуки у Авакова; обшуки у Столара й звільнення всього керівного складу Митниці», – наголосив Арахамія.

Як повідомлялося, 1 лютого співробітники ДБР провели обшуки у керівництва податкової служби Києва. За даними ЗМІ, обшуки відбувалися у голови податкової служби столиці та його заступника.

Слідчі ДБР розслідують факт незаконного отримання відшкодування ПДВ із державного бюджету, зокрема шляхом зловживання владою й службовим становищем представниками податкових органів.

Унаслідок таких дій у тіньовий обіг потрапили державні кошти обсягом понад 30 млрд грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти