У початок

Аналітики очікують зниження комерційних запасів нафти у США

Комерційні запаси нафти у сховищах США на звітному тижні, ймовірно, скоротилися порівняно з попереднім тижнем. Такий прогноз аналітиків і трейдерів, опитаних Wall Street Journal.

У середньому, як вважають восьмеро аналітиків і трейдерів, запаси нафти у сховищах США на тижні 8-14 липня скоротилися на 1,8 млн барелів. Семеро аналітиків прогнозують скорочення запасів, а ще один — їхнє збільшення. Оцінки варіюють від -3 млн барелів до +200 тис. барелів.

Публікація щотижневого звіту Управління енергетичної інформації (EIA) Міненерго США очікується у середу, о 14.30 за Грінвічем.

Запаси бензину, як у середньому очікують опитані аналітики, скоротилися на 1,1 млн барелів порівняно з попереднім тижнем. Оцінки варіюють від -2,5 млн барелів до +1,5 млн барелів.

Запаси дистилятів, включаючи пічне й дизельне паливо, як у середньому припускають аналітики, на звітному тижні зросли на 200 тис. барелів. Оцінки варіюють від -2,5 млн барелів до +2,4 млн барелів.

Завантаженість нафтопереробних потужностей у США на звітному тижні, як, напевно, повідомить EIA, знизилася на 0,1 процентного пункту, до 93,6%. Прогнози варіюються від -1,1 процентного пункту до +0,6 процентного пункту. Двоє аналітиків не надали прогнозу за цим показником.

Американський інститут нафти (API) у вівторок повідомив про зниження запасів нафти в США на звітному тижні на 797 тис. барелів, а також про скорочення запасів бензину й дистилятів на 2,8 млн барелів і 100 тис. барелів відповідно, згідно з джерелом.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти