У початок

Amic збиратиме кошти на дрони для армії

Мережа АЗС Amic Energy спільно з благодійним фондом Dignitas оголошують ініціативу на закупівлю сотні дронів DJI Mavic 3 для потреб ЗСУ. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Попри регулярні збори та допомогу, потреба у дронах для фронту залишається однією із найактуальніших. Тому австрійська мережа АЗС Amic Energy і БФ Dignitas оголошують про запуск спільної благодійної ініціативи – «Mavic від Amic», – йдеться у прес-релізі компанії.

У рамках ініціативи 5 грн за кожного клієнта, що заправить автомобіль будь-яким видом бензину або дизельним пальним, Amic перераховуватиме на закупівлю дронів DJI Mavic 3, яких потребують наші захисники на фронті.

«Ми розуміємо, що технології у війні відіграють велике значення, тому Україна повинна бути на крок попереду країни-окупанта. Дрони – це очі українських захисників: від збору даних й виявлення цілей до забезпечення переваги на полі бою. І бізнес має допомогти Україні повернути власні території, жертвуючи саме технікою, та при цьому зберігаючи найцінніше – життя українських військових. Забезпечимо дронами ЗСУ, щоб крізь технологічні очі побачити беззаперечну Перемогу України», — зазначив Гюнтер Маєр, керуючий директор мережі АЗС.  

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну надає допомогу підрозділам ЗСУ, військовим адміністраціям, територіальним громадам різних областей, благодійним організаціям, куди вже спрямовано понад  300 тис. л пального, більше 65 одиниць спеціальних військових пристроїв і апаратний комплекс придушення каналів управління БПЛА Antidron KVSG 6+, військовий одяг і бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти