У початок

Amic передала 25 дронів MAVIC для армії

За три місяці мережа АЗК Amic зібрала кошти й придбала для Сил оборони перші 25 дронів DJI MAVIC 3. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Перші 25 дронів DJI MAVIC 3 вже на передовій. Разом з Dignitas Fund перша партія «Мавіків» уже відправилась підрозділам ЗСУ. Ми вдячні кожному і кожній, хто долучився до нашої ініціативи і допомагає підсилювати армію», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окрім передачі першої партії дронів в рамках благодійної ініціативи, Amic Energy перетнули рубіж у накопиченні необхідної суми для придбання 100 дронів DJI MAVIC 3.

«Кожний внесок у наближення перемоги України — надважливий, і тому, ми не можемо залишатися осторонь, у цю відповідальну мить», — прокоментував Гюнтер Маєр, керуючий директор Amic Energy.

Як повідомляв enkorr раніше, компанія Amic Energy в Україні спільно з благодійним фондом Dignitas наприкінці літа оголосили ініціативу на закупівлю сотні дронів DJI Mavic 3 для потреб ЗСУ.

Як зазначали у прес-службі мережі АЗК, у рамках ініціативи 5 грн за кожного клієнта, що заправить автомобіль будь-яким видом бензину або дизельним пальним, Amic перераховує на закупівлю дронів DJI Mavic 3 для фронту.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти