У початок

«Альянс Енерго Трейд» привезе 8 тис. т мазуту

Також є російською мовою

Компанія «Альянс Енерго Трейд» законтрактувала на кінець грудня морську партію топкового мазуту. Про це enkorr повідомили в компанії.

«Це буде 1%-ий мазут, який дозволено до використання в Україні. Постачання намічено на 20-22 листопада», – повідомили в компанії.

Перевалка ресурсу відбудеться у Миколаєві, де «Альянс Енерго Трейд» у 2021 році обладнав комплекс із приймання з води дорожнього бітуму.

«Ресурс фактично розпродано. Високі ціни на природний газ, що зберігаються, роблять ці постачання досить привабливими для споживачів, ми вивчаємо перспективи подальших постачань мазуту», — заявив представник компанії.

Цього року на українському ринку спостерігається підвищений попит на топковий мазут через високі ціни на природний газ. Зокрема, найбільший переробний завод «Укртатнафта» частково переорієнтувався на випуск мазуту, скоротивши випуск бітумів. Великими постачальниками мазуту залишаються також міні-НПЗ, проте їхня продукція не відповідає встановленим стандартам якості, що обмежують вміст сірки не більше 1%.

«Альянс Енерго Трейд» – один із найбільших гуртових трейдерів. У 2020 році обсяг постачання становив 900 тис. т, такий самий обсяг компанія планує забезпечити у поточному році.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти