У початок

«Альянс Енерго Трейд» прийняв першу партію бітуму морем

Також є російською мовою

2 жовтня в порту Миколаєва пришвартувався танкер IVER AMBITION з вантажем 4 тис. т бітуму з Греції. Про це повідомили в компанії «Альянс Енерго Трейд», яка виступила імпортером ресурсу.

«Це наш перший досвід морського постачання дорожнього бітуму. До кінця активного будівельного сезону ми очікуємо ще чотири партії з Греції й Італії. Це дасть змогу забезпечити наших партнерів бітумом найвищої якості у повному обсязі», – заявили в пресслужбі «Альянс Енерго Трейд».

Для приймання морських партій бітуму компанія реалізувала інвестпроект з будівництва автомобільної естакади для завантаження в порту Миколаєва на території суднобудівного заводу. У розвантаженні танкера візьмуть участь близько 60 бітумовозів «Альянс Енерго Трейд», які вирушать на об'єкти дорожнього будівництва в Миколаївській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Черкаській і Кіровоградській областях.

«Ми раді й горді бути активними учасниками президентської програми «Велике будівництво», такі проєкти народжують інновації й рухають Україну вперед», – заявили в «Альянс Енерго Трейд».

Довідка enkorr

ТОВ «Альянс Енерго Трейд» засноване в 2012 р.. Компанія працює в сфері міжнародного трейдингу, велико- і дрібногуртових продажів, здійснюючи постачання з Росії, Білорусі, Литви, а також через морські термінали.

З 2020 року АЕТ є активним учасником тендерів на постачання нафтопродуктів найбільшим держспоживачам: «Укрзалізниці» й Міністерству оборони.

«Альянс Енерго Трейд» входить до трійки найбільших постачальників дорожніх бітумів, оперуючи як українським, так і імпортним ресурсом. Обсяг постачань у 2019 році склав понад 140 тис. т, за 9 міс. 2020 г. – 205,4 тис. т. Парк бітумовозів компанії налічує 200 одиниць.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти