У початок

АЕТ прийняла рекордну морську партію бітуму (фото)

Також є російською мовою

4 листопада в порту Миколаєва пришвартувався танкер IVER AMBITION з вантажем 6,6 тис. т бітуму марки 70/100 з Туреччини. Про це повідомили в компанії «Альянс Енерго Трейд», яка виступила імпортером ресурсу.

Це рекордне морське постачання ресурсу компанією. Всього у жовтні «Альянс Енерго Трейд» прийняла п'ять танкерів загальним обсягом близько 24 тис. т бітуму з Греції, Італії й Туреччини.

У компанії відзначили, що марка 70/100 має підвищену пенетрацію, що дуже актуально для України, де часто трапляються перепади, а іноді фіксуються вкрай низькі температури.

У рамках діючих проектів «Альянс Енерго Трейд» відправляє бітум у Миколаївську, Херсонську, Одеську, Запорізьку, Черкаську й Кіровоградську області.

Як повідомляв enkorr, для приймання морських партій бітуму компанія реалізувала інвестпроєкт з будівництва автомобільної естакади для навантаження в порту Миколаєва на території суднобудівного заводу.

Постачання бітуму морем також здійснює компанія «Кантарелл-Україна», яка створила перевалочний пункт у порту Очакова.

Довідка enkorr

ТОВ «Альянс Енерго Трейд» засноване в 2012 р.. Компанія працює в сфері міжнародного трейдингу, велико- і дрібнооптових продажів, здійснюючи постачання з Росії, Білорусі, Литви, а також через морські термінали.

З 2020 року АЕТ є активним учасником тендерів на постачання нафтопродуктів найбільшим держспоживачам: «Укрзалізниці» й Міністерству оборони.

«Альянс Енерго Трейд» входить до трійки найбільших постачальників дорожніх бітумів, оперуючи як українським, так і імпортним ресурсом. Обсяг постачань у 2019 році склав понад 140 тис. т, за 9 міс. 2020 р. – 205,4 тис. т. Парк бітумовозів компанії налічує 200 одиниць.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти