У початок

ADNOC збільшила частку акцій свого газового бізнесу в IPO

Державна нафтова компанія Об'єднаних Арабських Еміратів ADNOC збільшила частку акцій газового бізнесу в первинному публічному розміщенні акцій (IPO) до 5% з 4%, йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

«Новий обсяг пропозиції в 3,837,571,100 звичайних акцій, встановлений ADNOC, передбачає розміщення приблизно 5% від загального випущеного акціонерного капіталу ADNOC Gas (збільшений порівняно з попереднім обсягом пропозиції в 4%), що зробить IPO найбільшим в історії лістингом на ADX», — йдеться у повідомленні.

Як уточнюється в релізі, ціновий діапазон IPO було встановлено у межах від 2,25 до 2,43 дирхама за акцію, що передбачає вартість капіталу обсягом від 47 до 50,8 млрд доларів. 

Пояснюється, що компанія ухвалила це рішення у зв'язку зі значним попитом на всі транші. У результаті роздрібний транш ADNOC Gas було збільшено з 10 до 12% від розміщення.

ADNOC також збільшила транш, зарезервований для співробітників і пенсіонерів з Об'єднаних Арабських Еміратів, які проживають у країні, компаній групи ADNOC, до 4% із 2%.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти