В начало

Запаси сирої нафти в США скоротилися на 2,1 млн барелів

Згідно з даними Управління енергетичної інформації США, запаси сирої нафти в США за тиждень, що закінчився 15 вересня, без урахування стратегічних запасів нафти знизилися на 2,1 млн барелів порівняно з попереднім тижнем.

У звіті EIA зазначено, що запаси сирої нафти в США становлять 418,5 млн барелів, що приблизно на 3% нижче від середнього показника за 5 років для цієї пори року.

EIA повідомила, що загальні запаси автомобільного бензину знизилися на 800 тис. барелів порівняно з минулим тижнем і приблизно на 3% нижче від 5-річного діапазону для цієї пори року. Запаси дистилятного палива зменшилися на 2,9 млн барелів і приблизно на 14% нижче від середнього показника за 5 років для цієї пори року.

За тиждень, що закінчився 15 вересня, постачання сирої нафти в США в середньому становило 16,3 млн барелів на день (б/д), що приблизно на 496 тис. б/д менше, ніж середній показник попереднього тижня. Нафтопереробні заводи (НПЗ) завантажені на 91,9%.

Виробництво бензину зросло в середньому на 9,7 млн б/д, тоді як випуск дистилятів знизився, в середньому, на 4,8 млн б/д.

Середній обсяг імпорту сирої нафти в США склав 6,5 млн б/д, що на 1,1 млн б/д менше, ніж минулого тижня. За останні 4 тижні імпорт сирої нафти становив у середньому 6,9 млн б/д, що на 7,9% більше, ніж за аналогічний період торік. Загальний імпорт автомобільного бензину становив у середньому 511 тис. б/д. Імпорт дистилятного палива становив у середньому 83 тис. б/д.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти