В начало

З початку року ОККО зібрала 140 тонн речей для малозабезпечених

За 9 місяців клієнти ОККО зібрали 140 тонн одягу і взуття для допомоги нужденним. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

У ІІІ кварталі клієнти мережі АЗК ОККО зібрали понад 58 тонн вживаних речей, які були передані для допомоги малозабезпеченим і постраждалим від війни. Загалом за 9 місяців 2024 року у спеціальні контейнери для збору вдалося зібрати понад 140 тонн одягу, взуття, постільної білизни.

Як зазначають в ОККО, зібрані речі передали центрам допомоги й милосердя на Харківщині, для мешканців деокупованих територій Київщини, безпритульним Київщини й Львова та області, вимушеним переселенцям і малозабезпеченим у різних регіонах і багатодітним родинам Вінниччини.

Нагадаємо, 26 контейнерів для збору речей розташовані на АЗК ОККО у шести містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові й Запоріжжі,  адреси розташування можна подивитися на сайті компанії. Всі охочі можуть долучитися до збору, залишивши запакованими чисті придатні до подальшого вжитку речі.

Проєкт збору вживаних речей існує вже понад 11 років і реалізується на сьогодні у співпраці з благодійними організаціями «Емаус-Оселя», «Україна без меж» і «Добрий самарянин». Ці організації збирають, сортують і розподіляють речі серед тих, хто найбільше потребує допомоги.

Як писав enkorr раніше, на АЗК мережі ОККО у II кварталі зібрали понад 46 т речей для вимушених переселенців і малозабезпечених.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти