В начало

WOG відновлює продаж високооктану

Мережа АЗК WOG відновила реалізацію високооктанового бензину Mustang 100. Про це повідомляє прес-служба мережі.

«Фахівцям WOG знадобилося кілька місяців, щоб знайти нових європейських виробників високооктанового нафтопродукту, який відповідає всім вимогам з якості й експлуатаційних характеристик брендового бензину Mustang 100», — йдеться у повідомлені.  

Перша партія пального вже доступна на семи столичних АЗК WOG, розташованих за такими адресами:

  • вул. Старонаводницька, 59;
  • просп. Броварський, 11;
  • вул. Здолбунівська, 3-Д;
  • вул. Дніпровська набережна, 16-Б;
  • вул. Столичне шосе, 96;
  • просп. Перемоги, 11-Б;
  • Наддніпрянське шосе, 8.

З часом, як повідомили у компанії, кількість АЗК, на яких можна буде заправити авто Mustang 100, збільшуватиметься.

У компанії зазначили, що Mustang 100 – це брендовий бензин із октановим числом 100, який можна придбати винятково у мережі АЗК WOG. Його основа – європейський бензин стандарту Євро-5.

«Високе октанове число Mustang 100 дає змогу розкрити повну потужність двигуна автомобіля, сприяє його рівномірній ефективній роботі. Окрім того, це пальне зменшує зношування двигуна, збільшує його ресурс, мінімізує корозію», — розповіли у WOG.

Окрім цього, цей бензин має покращені екологічні характеристики завдяки зниженню емісії вихлопних газів, що суттєво зменшує навантаження на навколишнє середовище.

«Щоб споживач міг легко відрізнити справжній Mustang 100 із унікальними властивостями, його захищено кольором. Червоне забарвлення пального є гарантією того, що водії придбали високооктановий брендовий бензин Mustang», — пояснили у компанії.

Як повідомляв enkorr, у жовтні поточного року WOG імпортувала перших 500 т арктичного дизельного пального класу 2 з Польщі. Це продукт, гранична температура фільтрації якого не перевищує -32 градусів за Цельсієм. Ресурс буде реалізовуватися на станціях мережі у найбільш холодні періоди зими як пальне з покращеними характеристиками «ДП Mustang».

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти