В начало

WOG придбав для фронту ще 5 комплексів БпЛА Ares

Мережа АЗК WOG придбала для армії ще 5 комплексів БпЛА Ares у межах проєкту «Megaкава донатить на «крила». Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Ще 5 комплексів БпЛА Ares передали захисникам у межах проєкту «Megaкава донатить на «крила» WOG, БФ Dignitas Fund, а також стендап-комік і волонтер Василь Байдак, який разом із коміком Марком Куцеваловим зняли відеокліп на підтримку ініціативи», – йдеться у дописі.

Як зазначається, в такий спосіб вони зібрали кошти на 3 розвідувальні комплекси. Ще дві «пташки» закупили завдяки кожному, хто упродовж дії проєкту смакував напої у горнятку МЕГА на WOG.

«Загалом у межах проєкту вже 17 підрозділів отримали по розвідувальному комплексу, які успішно допомагають їм відстежувати ворожі позиції й завдавати нищівних ударів», – кажуть у прес-службі WOG.

У межах цієї передачі комплекси БпЛА Ares підсилять на полі бою 67 окрему механізовану бригаду, 109 окрему бригаду ТРО та інші підрозділи Сил оборони.

Як писав enkorr раніше, WOG придбав для армії 19 БпЛА Ares.

Нагадаємо, другий рік поспіль у цей період WOG спільно з партнерами ініціюють цей проєкт, щоб підтримати Сили оборони безпілотниками, завдяки яким вони зможуть ще ефективніше знищувати ворожі цілі на полі бою, про що enkorr повідомляв раніше.

Розвідувальний безпілотний комплекс «Арес», розроблений в Україні для військових потреб тактичного рівня, довів свою ефективність у фоторозвідці місцевості з покриттям більшої квадратури з дальньої відстані для подальшої розшифровки даних, у коригуванні для FPV й підтвердження уражень, прокладанні коридорів для подальших етапів розвідувальних дій.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти