В начало

WOG придбала для фронту 15 снайперських комплексів

Мережа АЗК WOG у межах проєкту «WOGонь без обмежень» профінансувала першу партію з 15-ти снайперських комплексів. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«1 березня стартував наш спільний проєкт «WOGонь без обмежень» разом з гуртом «Без обмежень» і БФ «Берегиня життя», – йдеться у повідомленні – Перша партія із 15 снайперських комплексів від WOG і «Без обмежень» уже у наших захисників».

Нагадаємо, мета проєкту – зібрати 10 млн грн, які буде спрямовано на забезпечення снайперськими комплексами й FPV-дронами спеціалістів із високоточної військової стрільби.

Як зазначають у WOG, у межах постійної ініціативи «WOGонь допомоги» передали 2 млн грн для старту проєкту, а «сьогодні вже маємо 15 снайперських комплексів для підрозділу високоточної стрільби».

До ініціативи може долучитися кожен охочий. Для цього, по-перше, можна донатити напряму на банку проєкту «WOGонь без обмежень»: https://bit.ly/3UTi5my.

Або відвідати будь-який зі 100 благодійних концертів гурту «Без обмежень». Частину коштів з усіх проданих квитків гурт спрямовуватиме на благодійну ініціативу.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК WOG передала третю партію з 250-ти FPV-дронів нашим військовим.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти