В начало

Vopak і Air Liquide спільно розвиватимуть аміачну і водневу інфраструктуру в Сингапурі

Компанія Vopak повідомила 11 березня, що підписала угоду з промисловою газовою компанією Air Liquide на розробку й експлуатацію інфраструктури для імпорту аміаку, крекінгу й розподілу водню у Сингапурі.

Як повідомляє Reuters, компанії розглядатимуть розвиток ланцюжків постачання аміаку з низьким вмістом вуглецю у Сингапурі, включаючи установки для крекінгу аміаку, інфраструктуру зберігання й обробки на терміналі Banyan компанії Vopak, а також поширення водню з низьким вмістом вуглецю через мережу водневих трубопроводів.

«Оскільки Сингапур готується до прийому й обробки аміаку для виробництва електроенергії й бункерування, крекінг аміаку у водень є додатковим джерелом, яке допоможе промисловості перейти на сировину з низьким вмістом вуглецю», — сказав Роб Будестійн, президент Vopak Singapore.

Компанія також нещодавно оголосила, що переобладнає частину сингапурського терміналу Sebarok для змішування морського біопалива.

Аміак — один із кількох альтернативних видів палива, які вантажовідправники й енергетичні компанії досліджують для зменшення викидів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти