В начало

Вивезення бензину з російських НПЗ призводить до затоварювання нафтобаз — росЗМІ

Зусилля російського уряду зі швидкого вивезення бензину з НПЗ призвели до того, що тепер одержувачі не встигають забирати його з нафтобаз. Так, «транснєфть» попередила компанії про затоварення на найбільшій у москві володарській нафтобазі, пише «комерсант».

«транснєфть–вєрхняя волга» (оператор нафто- і нафтопродуктопроводів «транснєфті» в 13 регіонах рф) у середині квітня надіслала листи керівникам нафтокомпаній, в яких попередила про затоварення резервуарних парків у москві. Відхилення від затверджених планів наливу нафтопродуктів спостерігаються на володарській нафтобазі на південному сході міста (це ключовий вузол постачання нафтопродуктів для москви й московської області) й насосної станції «солнєчногорська» на півночі. У зв'язку з цим обмежується приймання палива в систему магістральних нафтопродуктопроводів від інших відправників вантажу.

Якщо відставання збережеться, то «транснєфть–вєрхняя волга» може не встигнути повною мірою компенсувати накопичуваний обсяг палива до кінця місяця. Про це йдеться у листі. У «транснєфті» й міненерго рф відмовилися коментувати ситуацію.

Як пише «Ъ», учасники ринку вважають ситуацію тимчасовою, пояснюючи її прискоренням відвантажень із заводів. Гуртові ціни на бензин у квітні продовжують знижуватися через великі обсяги товару.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти