В начало

Видобуток нафти в США зросте в липні до 9,38 млн б/д

У понеділок дані Управління енергетичної інформації США показали, що видобуток нафти в США в найбільших сланцевих регіонах зросте до найвищого рівня за всю історію спостережень у липні, але очікується, що обсяг цього збільшення буде найменшим з грудня.

Очікується також, що видобуток нафти в США в липні зросте до 9,38 млн барелів на день (б/д), свідчать дані EIA. Згідно з даними, виробництво має зрости приблизно на 0,1% порівняно з попереднім місяцем, що буде найменшим місячним приростом від падіння виробництва в грудні.

Очікується, що видобуток сирої нафти в Пермському басейні в Техасі й Нью-Мексико, найбільшому басейні сланцевої нафти в США, зросте на 1 000 б/д, до рекордних 5,76 млн б/д. Це було б найменшим місячним зростанням для регіону з лютого.

У регіоні Баккен у Північній Дакоті й Монтані видобуток має зрости на 7 000 б/д, до 1,21 млн б/д, що стане найвищим показником з листопада 2020 року.

Видобуток сирої нафти в регіоні Південний Техас Ігл-Форд має впасти на 5 000 б/д, до 1,12 млн б/д, що є найнижчим рівнем з квітня.

Загальний видобуток природного газу у великих сланцевих басейнах збільшиться приблизно на 0,1 млрд кубічних футів на день (bcfd), до 97,3 bcfd у липні, перевищивши очікуваний рекорд у червні, прогнозує EIA.

У найбільшому басейні сланцевого газу Аппалачі в Пенсільванії, Огайо й Західній Вірджинії видобуток у липні зросте до 35,4 млрд куб. Це можна порівняти з місячним рекордом видобутку газу в Аппалачах у 36,0 млрд куб. футів на день у грудні 2021 року.

Видобуток газу в Пермі й Хейнсвіллі в Техасі, Луїзіані та Арканзасі в липні зросте до рекордних 22,9 млрд куб..

Очікувалося, що видобуток газу в Аппалачах збільшиться, хоча бурильники отримували менше газу з кожної нової свердловини протягом 28 місяців поспіль.

EIA повідомила, що очікує, що видобуток газових свердловин Appalachia на бурову установку впаде до 23,7 млн кубічних футів на день (mmcfd) у липні, що є найнижчим показником із червня 2020 року.

У березні 2021 року видобуток нової газової свердловини на бурову установку в Аппалачах досяг рекорду в 33,3 млн куб..

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти