В начало

Видобуток нафти в найбільших сланцевих регіонах США у березні зросте — EIA

Управління енергетичної інформації США (EIA) повідомило у своєму щомісячному звіті про продуктивність буріння.

Видобуток у верхніх басейнах зросте майже на 20 тис. барелів на день (б/д) – до 9,7 млн б/д, найвищого показника з грудня, повідомляє EIA.

Згідно з повідомленням EIA, видобуток нафти в Пермському басейні, найбільшому сланцевому родовищі США, розташованому у західному Техасі й Нью-Мексико, мав зрости приблизно на 14 тис. б/д – до 6,1 млн б/д.

Видобуток на родовищі Eagle Ford на південному сході Техасу мав зрости майже на 4 700 б/д – до 1,1 млн б/д, найвищого показника з вересня, повідомляє EIA. У Bakken видобуток мав зрости приблизно на 3 тис. б/д – до 1,2 млн б/д, найвищого показника з грудня.

Загальний видобуток природного газу у великих сланцевих басейнах зменшиться до двомісячного мінімуму в 100,4 млрд кубічних футів на день (bcfd) у березні зі 100,5 bcfd у лютому, прогнозує EIA.

Це можна порівняти з місячним рекордним видобутком газу в 101,4 млрд куб. футів на добу у великих сланцевих басейнах у листопаді 2023 року.

У найбільшому басейні сланцевого газу Аппалачі в Пенсильванії, Огайо й західній Вірджинії видобуток має знизитися до двомісячного мінімуму в 36,4 млрд куб. У грудні 2023 року видобуток в Аппалачах досяг рекордних 36,9 млрд куб.

EIA очікує, що видобуток газових свердловин Appalachia на бурову установку зросте до 26-місячного максимуму в 28,0 – на млн кубічних футів на день (mmcfd) у березні.

Якщо це правильно, це буде 14-те поспіль місячне збільшення видобутку нових свердловин на бурову установку. Видобуток нової свердловини на бурову установку в Аппалачах досяг свого піку в 34,4 млн кубічних футів на день у грудні 2020 року.

За даними EIA, у січні видобувні підприємства пробурили лише 850 нафтових і газових свердловин, що є найменшим показником з лютого 2022 року, і завершили лише 863, що також є найменшим показником із лютого 2022 року.

Загальна кількість пробурених, але незавершених (DUC) нафтових і газових свердловин скоротилася на 13 – до 4 386-ти у січні, найнижчого показника за третій місяць поспіль, згідно з даними EIA за грудень 2013 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти