В начало

В Одесі вишикувалися черги за талонами «Укрнафти» (фото)

Одесити вишикувалися у чергу за паливними талонами біля адміністративного приміщення компанії «Укрнафта» на вул. Романа Кармена, 21. Про це повідомляє кореспондент «Думська.net».

«Щоб якось упорядкувати потік бажаючих і унеможливити зловживання, автолюбителі запровадили чергу за записом – сьогодні о 14 годині до списку записався сотий бажаючий», – пишуть журналісти.

Ще вчора, за їхніми даними, тут можна було купити талони на 10, 15 або 20 літрів пального марки А-95, А-92 чи ДП, але сьогодні 95-й закінчився, тому в наявності лише А-92 за ціною 41 гривня за літр і ДП за 46 гривень.

Також зазначається, що багато автолюбителів встигли отримати так звану паливну картку «Укрнафти» для заправки в мережі «Авіас».

«Паливні картки іменні, вони бувають для фізичних і юридичних осіб, там є нюанси у питаннях оформлення замовлення на пальне, проте принципово вони не відрізняються», — йдеться у матеріалі.

Як повідомляв enkorr, користуючись великим ажіотажем, викликаним дефіцитом на паливному ринку, окремі мережі АЗС продають пальне на 5-20% дорожче від встановлених державою граничних цін. Поряд із цим зростає кількість випадків відкритої торгівлі за спекулятивними цінами.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти