В начало

UPG розпочала співпрацю з місією медичних волонтерів FRIDA Ukraine

Мережа АЗК UPG розпочала співпрацю з українсько-ізраїльською місією медичних волонтерів FRIDA Ukraine, які рятують життя цивільного населення. Про це повідомляє прес-служба мережі.

Зокрема оператор підтримує фонд у рамках благодійної ініціативи «Енергія добра». Вже майже рік частину коштів від кожного проданого гарячого напою UPG спрямовує на допомогу людям, які постраждали від війни.

Зазначається, що команда волонтерів об’єднує понад 500 медиків. Завдяки їм екстрену і планову допомогу отримують діти, особи з інвалідністю й люди похилого віку. Крім того, діяльність FRIDA зосереджено ще на двох важливих напрямах: евакуації населення й навчанні лікарів-волонтерів і студентів-медиків.

«UPG взяла на себе стовідсоткове забезпечення місій пальним, а це – понад 5 000 л щомісяця. Компанія заправляє автопарк волонтерів, до якого входять реанімобілі, мікроавтобуси, автомобіль Women’s Care та інший транспорт. Крім того, мережа АЗК спрямує кошти й на облаштування мобільних медичних бригад та інші додаткові потреби», — йдеться у повідомленні.  

Щомісяця волонтери роблять 4-6 виїздів у громади Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та інших областей.

«Під час війни, у цій трагедії, масштаби якої просто немислимі, важливо, щоб кожен відчував підтримку, а особливо люди, які опинилися у надскладних умовах. Завдяки місії населення, яке не мало доступу до медичної допомоги, отримує її», – прокоментувала маркетинг-директор UPG Надія Гануліч-Манукян.

Від початку широкомасштабної війни під час місій допомогу отримали понад 15 тисяч пацієнтів, з яких майже 1 700 – діти, лікарі виконали більше 120 польових операцій. Люди безкоштовно отримали більше 22 тонн необхідних їм медикаментів.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти