В начало

Unimot заволодів паливними терміналами й заводами Lotos

Як повідомляє Trojmiasto, укладення угоди про передачу акцій Lotos Terminale відбудеться 7 квітня 2023 року. Всі умови, що дозволяють Unimot Investments отримати 100% акцій Lotos Terminale у PKN Orlen, виконано. Після укладення угоди про передачу Unimot Investments буде зобов’язана сплатити розраховану відповідно до механізмів, викладених у попередній угоді, ціну на рівні 450 млн злотих.

У лютому 2023 року Unimot Investments уклала з PKN Orlen обіцяний умовний договір купівлі-продажу 100% акцій Lotos Terminale у зв’язку з виконанням усіх узгоджених умов попередньої угоди.

Unimot Group придбає бізнес незалежного логістичного оператора, до якого входить дев'ять паливних терміналів із загальною поточною потужністю 350 тис. кубометрів, включаючи п’ять терміналів, які наразі належать Lotos Terminale, – у Чеховіце-Дзедзіце, Ясло, Пйотруві-Трибунальському, Познані й Рипіні, а також чотири термінали, які наразі належать PKN Orlen, – у Болеславці, Щецині, Гуткові й Гданську. Після завершення робіт з розширення ємність сховищ зросте до 410 тис. кубічних метрів

У рамках угоди Unimot Group також придбає асфальтні заводи в Ясло і Чеховіце-Дзедзіце, відокремлені від Lotos Asfalt, разом із відділом продажів, а також десятирічний контракт на постачання асфальтової продукції і сировини для її виробництва Grupa Lotos в кількості до 500 тис. тонн на рік, завдяки чому Unimot Group стане другим за обсягом гравцем на ринку продажу асфальту.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти